top of page

Vinolog predstavio svoje brendove Lectus i Éclat u splitskom Wine Boxu


Izborom vina i vinorodnih regija unutar linija Éclat i Lectus, u potpunosti je predstavljeno svo bogatstvo i različitost Hrvatske kao vinske zemlje.

Brojni prijatelji i uzvanici kušali su i uživali u cijeloj paleti vina Vinologa. Vina je predstavila i poslužila stručna ekipa Vinologa - Damir Kozina, Jelena Balog te Saša Zec.

Okupljenim prijateljima i uzvanicima, pravim vinskim istraživačima i entuzijastima, predstavljena je užitna Graševina Lectus, zatim lepršava i vrhunska Malvazija Lectus. Rajnski rizling Lectus, oduševio je svojom ozbiljnošću, dočim je Chardonnay Éclat pokazao svoju autoritativnost među drugim Chardonnayima u Hrvatskoj.

Cuvee Lectus, ta vrhunska crna istarska kupaža uvela nas je u svijet crnih vina Vinologa. Početno oduševljenje Cuveeom, nastavilo se Plavcem Lectus te odležanim Plavcem Éclat. Prvi laganiji i lepršaviji, drugi ozbiljan i snažan - plavci su koji se moraju češće naći u našim čašama.

Kao finale večeri i same prezentacije, Vinolog je poslužio svoj vrhunski Cabernet sauvignon Éclat koji je doživio je svoju svjetsku premijeru. Taj Vinologov prvijenac iz vlastitih vinograda u Iloku, oduševio je na prvu. Malo je reći, da će isti lako naći svoje brojne poklonike u Hrvatskoj i svijetu.

Tvrtka Vinolog, te je subote još jednom pokazala da je vrlo brzo izrasla u jednog od najozbiljnijih i najpostojanijih vinara u Hrvatskoj, čija vina mogu kvalitetno i više nego uspješno dočarati i prezentirati cijelu vinsku Hrvatsku.

Zahvaljujemo se ekipi iz Wine Boxa.


247 views
follow us
Recent Posts
bottom of page